Handelsbetingelser

Før du bruger Slik råder vi dig at læse vores betingelser.


Sidst opdateret: 6. Juni, 2016

Vedr. brug af Slik - en app ejet af Slik App ApS

Disse betingelser er gældende for enhver aktivitet foretaget ved brug af Slik`s app eller website. Disse gælder også handel via referancer til Slik, såsom hjemmesider, services software, applikationer, eller medier kontrolleret af Slik.
Samtidigt bekræfter du din accept af handelsbetingelserne ved, at benytte vores app samt website, eller andre services som sker via Slik.
Ved brug af vore website bekræfter du, at du er 15 år eller ældre, ellers er du i besiddelse af juridisk forældre eller værgeaccept af din brug.

Det forudsætter, at man acceptere disse ved benyttelse af vores service. Kan man ikke acceptere, så vil vi fraråde benyttelse af vores produkt.

1.1Hvad tilbyder Slik
En betalings- og stempelkortløsning i din slikbutik.
1.2Indhold på vores hjemmeside
Hjemmesiden kan inkludere indhold eller links til 3. part eller 3.part hjemmesider, såsom udsnit af menukort for lokale restauranter/barer. Billeder eller anmeldelser af deres slik.

Slik har ikke verificeret nøjagtigheden af det indhold der er leveret fra 3.part og som offentliggøres på dets hjemmeside, som f.eks Deltagende butikker. Slik giver ingen garantier for informationer fra 3.part. eller hostet 3.parts hjemmesider.

Ved at acceptere disse handelsbetingelser, fratager du slikapp.dk for ethvert ansvar der opstår, som resultat af din brug af information fra 3.part eller din brug af en 3. parts hjemmeside. Det samme gør sig gældende for indtagelse af slik fra en deltagende butik.
1.3Brug af vores online bestillingservice
Hvis du gør brug af vores online betalingsfunktioner på hjemmesiden eller i applikation, så garantere du følgende:

1. Du juridisk er i stand til, at indgå bindende aftaler.
2. Du er over 15 år.

Slik forbeholder sig retten til, at annullere din bestilling og i samme henseende forsøge, at informere dig omkring annullering.

Fortrydelsesret: Bemærk venligst, at du ved afgivning af bestilling - bestillingen bliver godkendt af butikken, så vil det ikke være muligt, at annullere bestillingen efterfølgende. Du er altså ikke berettiget til tilbagebetaling i henhold til fortrydelsesret. Derfor gælder fortrydelsesret på 14 kalenderdage ikke fra kontraktens indgåelse i henhold til dansk forbrugeraftalelov ikke, når du bestiller ydelser og produkter fra slikapp.dk, da der er tale om fysisk handel.
1.4Registrering og konti
For benyttelse af vores online bestillingsservice, samt de funktioner der er gjort tilgængelige via vores hjemmeside og applikation, er det nødvendigt du registrerer dig hos os og dermed åbner en kundekonto. Dette er for, vi kan tilbyde dig nem og overskuelig adgang til dit abonnement, samt at ændre din profil. Dringo forbeholder sig retten til, at afvise en ny registrering eller annullere en eksisterende registrering når som helst.

For at kunne registrere dig er det nødvendigt, at du oplyser personlig information, nemlig - navn, adresse, kontaktoplysninger, betalingsoplysninger, andet kan forekomme. Vores politik for databehandling beskriver, hvordan vi håndterer disse personlige informationer.

Når du har registreret dig hos os, vil du blive bedt om, at oprette en selvvalgt adgangskode, eller modtage en automatisk genereret adgangskode til din konto. Det er op til eget ansvar, at holde adgangskoden fortrolig og privat. Samtidig, at underrette os øjeblikkeligt, hvis du mistænker uautoriseret brug af din Email eller adgangskode. Du siger ja til, at hvis du afslører din adgangskode for nogen person, så har personen/de tilladelse til, at bestille på dine vegne via Dringo.
1.5Rettigheder
Alt indhold på hjemmesiden, inklusiv tekst, scripts, billeder, flash filer, grafik, lyd, musik, videoer, interaktive funktion og lignende, men undtaget 3. parts varemærker og logoer, ejes eller er licenseret til dringo. Brugen af dette indhold er underlagt copyright og andre intellektuel ejendomsretter gældende ifølge dansk lovgivning. Du må ikke, og skal ikke forsøge, at opnå nogen ret til noget af det beskrevne indhold. Du siger ja til, at ikke indgå i brug af, kopiering eller distribution af noget af dette indhold.

Du har lov til, at hente og vise indholdet fra hjemmesiden på en computerskærm (inklusiv enhver mobil eller tablet enhed), gemme dette indhold i elektronisk form på en privat disk (men ikke enheder forbundet til et netværk), eller printe en kopi af indholdet til din egen privat, ikke-kommercielle brug, så længe du ikke ændrer i original indholdet. Dringo.dk forbeholder sig alle rettigheder der ikke udtrykkeligt er anført i disse handelsbetingelser.
1.6Begrænsning af ansvar
Så vidt muligt i henhold til gældende lovgivning, begrænses Dringo.dk ansvar i forhold til tab for dig i forbindelse med disse handelsbetingelser sig til den fulde værdi af den transaktion du har foretaget via Dringod.dk kan ikke holdes ansvarlig for efterfølgende tab, skader eller indirekte tab opstået fra din brug af vores service, hjemmeside eller applikation.

Dringo.dk kan ikke holdes ansvarlig for fotografiske eller typografiske fejl i forbindelse med detaljer eller beskrivelser af specifikke Deltagende Restauranter/barer. Dringo.dk påtager sig ikke ansvar for kvaliteten af drikke leveret af Deltagende Restauranter/barer.
1.7Ændringer til disse betingelser
Dringo.dk må, når vi finder det passende, tilføje eller på anden måde tilrette disse handelsbetingelser. Dringo.dk anbefaler, at du læser handelsbetingelser grundigt, hver gang du besøger hjemmesiden, da de kan påvirke dine rettigheder.
1.8Værdikoder rabatter og kampagner
Dringo.dk kan fra tid til anden vælge at tilbyde værdikoder, gavekort og rabatter til sine registrerede kunder. Disse tilbud kan uddeles gratis eller mod en værdiydelse.

Værdikoder, rabatter eller gavekort tilbudt via hjemmesiden, applikation eller andre medier, kan ikke indløses til kontanter hos Dringo.dk, eller bruges efter deres respektive udløbsdato.

Dringo.dk har ingen forpligtigelse til at indløse nogen værdikoder, rabatter eller gavekort, hvis Dringo.dk bedømmer disse til at have ændret i, eller forfalsket. Ved brug af en rabatkode skal hele beløbet benyttes på en gang. Eventuel overskydende rabat frafalder.
1.9Generelt
Disse handelsbetingelser er underlagt lovgivningen i Danmark, og skal fortolkes i overensstemmelse med dette. Enhver tvist mellem dig og Dringo.dk skal afgøres af de danske domstoles enekompetence.

Disse handelsbetingelser, sammen med Dringo.dk Politik for Databehandling og andre offentligt tilgængelig lovtekster på Dringo.dk, udgør den fulde aftale mellem dig og Dringo.dk omkring hjemmesiden og dens services.

Moonsted IVS har driftsansvaret for Dringo.dk og andre bestillingsplatforme drevet under samme navn. Det være f.eks. mobile applikationer. Alle bestillinger foretaget via Dringo.dk og andre bestillingsplatforme drevet af Moonsted IVS, handles med Moonsted IVS, og ved spørgsmål til bestillinger er du altid velkommen til at kontakte os. Dringo.dk kan ikke holdes ansvarlig for brud på vores forpligtigelser i disse handelsbetingelser, hvis vi er forhindret eller afholdt fra at overholde vores forpligtigelser på grund af en årsag der er udenfor vores kontrol. Dette inkluderer brand, lynnedslag, oversvømning, ekstremt vejr, strejke, lock-out, krig, civil uro, fejl i telekommunikation eller computersystemer.
2.0Returret
Hvis en restaurant/bar mod forventning ikke har din bestilte drink på lager - får du dine penge retur. Pengene trækkes hurtigst muligt tilbage. Skulle du have brug for en refundering, kontakter du blot os så hjælper vi dig.